Favoritter… Dufte!

26.01.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, Ikke kategoriseret

Black Opium fra Yves Saint Laurant, Stella Eau de Parfum og Stella Eau de toilette

Det er efterhånden meget længe siden at jeg har delt mine favoritdufte med jer… så det vil jeg lige gøre nu.

Rent faktisk ændrer de sig både over tid og over sæson…. med et par undtagelser.

Stella duften er én af dem, jeg bare ikke kan undvære – jeg bruger den hele året rundt og har gjort det i mange år. Den dufter af roser i fuldt flor og er krydret med en smule mandarin og cedertræ (det med cedertræ, har jeg læst mig til… jeg kan ikke helt skelne den i duften ha ha). Den er fuldstændig fantastisk og jeg tror aldrig at jeg bliver træt af den og det bedste af det hele er, at den både er blid, som en sommer-hverdagsduft og dramatisk krydret, som en aftenduft. en klar nr. 1.

Black Opium vandt jeg i en konkurrence sidste år og da jeg først prøvede den tænkte jeg: arrgh… hvad gør jeg lige med den? den var voldsom, kraftig, sød, krydret om var ikke så langt fra den gamle Opium, som jeg godt kunne ønske mig. Jeg overvejede om jeg bare skulle give den til én eller anden… men valgte at prøve at give den en chance.

Og så skete der noget…. ved ikke hvad, men i hvert fald synes jeg nu at den dufter helt vildt godt på mig… lige når den kommer på, kan jeg ane det søde, som jeg synes er lidt for kraftig, men allerede efter få sekunder er det som om den fader lidt ud… og den bliver rigtig god – i øvrigt dufter den af hvid jasmin og orangeblomst i kontrast med sort kaffe og vanilje.

Hvilke er jeres favoritter?

 

Kram!

2 thoughts on “Favoritter… Dufte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.