Intertravel.dk

27.01.2016 af: walkinrunout Kategori: travel

Det var ikke længe vi fik lov til at nyde den blå himmel, den klare frost og den smukke sol… vi er tilbage ved vådt og koldt og blæsende – æv. Jeg nåede faktisk kun at komme ud og lege i sne en enkelt gang – sammen med drengene og hunden, så jeg er én af dem der håber på, at vinteren ikke er helt forbi endnu.

Normalt plejer vi at være på skiferie her i slutningen af januar eller begyndelsen af februar, men i år har vi valgt at springe over – der var ret meget rejseaktivitet sidste år, med ret stort forbrug til følge…. bl.a. Grønland, Italien, Østrig, Frankrig samt alle de små ture til Tyskland… så ja skiferien er droppet i år.

… men så tikkede den her ind… Tag på Grupperejse til et skønt sted med en masse af de skønne mennesker du kender… og åhh… det gad jeg godt!

Jeg gad rigtig godt samle en masse af vores venner og sammen med dem tage til et eksotisk sted, hvor vi bare kunne drive, opleve, spise, hygge og måske danse en hel uge… (man har jo lov at drømme)

Hvis drømmene skal gøres til virkelighed engang, kan man faktisk få hjælp af Intertravel, som har specialiseret sig i, at lave rejser til grupper af alle slags. På deres hjemmeside – Intertravel.dk – skriver de bl.a.: Vi tilbyder et bredt udvalg af grupperejer og vi skræddersyer rejsen, så den passer præcis til dig og din gruppe. Vi lytter til jeres behov og finder derefter frem til den bedste løsning, som alle kan være med på. Vi vil lave en rejseplan til dig og din gruppe og vi vil derefter lave et godt tilbud til jer.

Så, i virkeligheden består opgaven jo bare i… at samle folk, finde en skøn destination… nåh ja… og så lige spare lidt penge sammen 🙂

Jeg ville i øvrigt vælge noget a la Borneo eller Bali… hvor ville I hen?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.