Er det snart forår?

01.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Ha ha – ved godt at der går lang tid endnu, men det vælter jo ind med nye skønne styles på alle shops lige i øjeblikket… så det er da svært ikke at længes lidt.

Jeg spottede denne bluse fra Isabel Marant Étoile hos filuca V – og der er altså et eller andet ved den, der bare får mig til at tænke på strand, shorts, løst hår der flagrer i vinden og sol… Mon det kommer, hvis jeg investerer i den snart?

Jeg kunne i hvert fald sagtens bruge lidt sol og sommer, for her hvor jeg er, er der bare gråt og regn i dag.

Kan I alle have en fantastisk mandag!

Kram!

4 thoughts on “Er det snart forår?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email