Favoritter… mascara!!

07.02.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff


YSL’s baby doll er desværre tom. Det er første gang jeg har haft den… mest pga. at jeg synes den er forholdsvis dyr – men jeg må godt nok erkende, at den ER toppen af poppen… virkelig lækker både at lægge på, samt have på. Den er uden duft, som i min bog, er et kæmpe plus… synes det er forfærdeligt med mascaraer der dufter.
Jeg har brugt baby doll både til hverdag og fest og er ret sikker på, at jeg skal have mig netop den mascara igen.

Nummer to, af de mascaraer jeg indtil nu har stiftet bekendtskab med er, Lancômes hypnose Doll Eyes – den var min all-time-favorite før jeg fik baby doll.. og til prisen, som er lidt lavere, er den stadig én af de bedste mascaraer der fåes.

Volume million lashes fra L’oréal har jeg vundet i en kalendergave lige før jul – og jeg må ærligt indrømme, at jeg næsten altid har gået udenom L’oréals mascaraer, da jeg i mine teenageår havde en derfra som sved i øjnene… Det har hængt ved og derfor er jeg ekstra glad for, at have opdaget den her. Den er virkelig lækker og med verdens bedste børste, som buer på en så fantastisk måde, at det er virkelig nemt, at ramme alle vipperne… selv de små i siderne og den er virkelig intens i farven. Jeg har den i sort og behøver kun lige en let berøring med børsten før vipperne er lange og mørke. Prisen er særdeles fornuftig – jeg har tit set den til 99kr.

For alle tre gælder, at de giver de flotteste lange vipper, men ikke føles tunge på øjenlågene – og så er de tårefaste, men stadig forholdsvis lette at fjerne om aftenen.

Hvilken mascara er jeres favorit?

Kram!

4 thoughts on “Favoritter… mascara!!

 1. Tak for tip søde 😉 jeg har længe sværget til Dior men har fornylig skiftet til Clarins og den er jeg mega glad for. Lækker tyk børste som
  Volume til mine i forvejen lange vipper

  • Åhh Dior… Dior Show… den har jeg helt glemt – den har jeg ellers haft en del gange… så hvis du siger at Clarins er endnu bedre, så er jeg da nødt til også at prøve den ha ha
   Vi er egentlig heldige, at der er så mange virkelig gode mascaraer… det er ikke indenfor alle beauty-ting, at jeg synes det går SÅ godt 🙂

 2. Jeg har ikke en favorit mascara, hopper lidt rundt og prøver forskellige, har dog været glad for en jeg har haft fra Idun og overvejer at købe en ny, nu hvor jeg står og mangler en mascara men ved ikke hvor nem den vil være at få fat på her fra Spanien. Ellers kan jeg sikkert også finde en god en fra L’oréal.

  • Dejligt, at du har været glad for den fra Edun… sådan én har jeg nemlig lige fået. Jeg vil dog vente lidt med at åbne den, til jeg ikke har gang i så mange andre 🙂 men nu glæder jeg mig ekstra meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.