Stine Goya love…

11.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Den her top fra Stine Goya drømmer jeg om… nøj hvor er den altså fin. Den hedder Harmony Top, Heart Paper og koster 900kr.

Som de har stylet den på modellen er jo spot on, men jeg ville allerede bruge den nu – trods det lidt køligere vejr, for den er også rigtig flot med en hvid tynd top indenunder og med jeans og ankelstøvler til.

Jeg har faktisk købt en Stine Goya ting for nyligt… men det er fra en af de tidligere kollektioner og dermed en vare, som var sat godt ned. Mon I kan gætte hvad?

Jeg viser det i et outfit snarest ha ha

 

Kram!

8 thoughts on “Stine Goya love…

  1. Hvor er den yndig 🙂

    Noget helt andet. Du skrev hos mig forleden dag, at du sover med ørepropper hver nat. Det gør jeg jo så også for tiden, men det er ikke særlig rart for ørerne. Bruger du nogle specielle? Kan du anbefale nogle, der er gode og rare?

    • Jeg har prøvet mig lidt frem og er nået frem til, at de orange i sådan noget blødt gummi, er dem jeg bedst kan lide. Det er vist dem man bruger til motorsport – Jeg skyller dem bare i varmt vand, så holder de noget tid. De gule fra Matas er no go for mig – og ligeledes de dyre man kan få i silikone…
      Jeg ved ikke hvor man kan købe dem, for jeg gaflede mig en stor portion til et motor-arrangement og de er bare i sådan nogle små plasticposer. Hvis Jeg finder ud af det… skal jeg nok give dig besked 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.