udklædningsfester er bare de bedste…

16.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Nu hvor det lige har været fastelavn er der sikkert en masse af jer, som har være klædt ud – eller jeres børn har været…

Jeg var ikke selv, men heldigvis er vi næsten hvert forår til temafest og der får den altså ikke for lidt med udklædningen. I den nærmeste fremtid skal jeg til to temafester – én hvor temaet er Afterski-party… Her forestiller jeg mig, at jeg bare vil kunne dykke ned i vinter- og skitøjet og finde noget. Største udfordring er nok at finde noget der ikke bliver alt for varmt. Selvom det er længe siden jeg har været til afterski mindes jeg tydeligt, at det ikke altid var lige behageligt, at stå og dampe… og danse rundt i tykke bukser og støvler… (var ikke lige én af de tjekkede, der havde overvejet at tage stiletter med på skiferie)

Den anden af de temafester jeg skal til er Tyrolerfest. Her skal vi være omkring 700-800 mennesker iklædt tyrolerkostume, så det skal nok blive underholdende.

Jeg har ikke mod på at gå i gang med symaskinen, så det bliver noget med at købe noget a la dette:

Alle tre kostumerne er fra eKostumer.dk, som er en webshop, der er leveringsdygtig i alle former for udklædning. Deres side er utrolig nem at finde rundt i, da alle kostumerne er delt op på både højtid, årti, køn, uniform og kendte og udvalget er et af de største jeg er stødt på.

Hvordan har I det med udklædningsfester? og er I så heldige, at skulle til nogen her i nærmeste fremtid?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.