Forårs Trench fra Ralph Lauren…

17.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Der behøves egentlig ikke meget tekst til den her lækre sag vel? for hvem gad ikke godt springe foråret i møde i en klassiker som denne… Jeg er rigtig glad for min sorte Burberry trenchcoat, som har samme længde som denne her og har brugt den hver forår og efterår, siden jeg fik den, men derfor kan man jo godt synes, at den klassiske sandfarvede også er vældig pæn.

Den er fra Ralph Lauren og jeg har set den på Nelly.com til 1895,-

Er den ikke bare flot?

Kram!

7 thoughts on “Forårs Trench fra Ralph Lauren…

    • hmm ja, den er ikke helt billig… men i betragtning af, at den sikkert vil kunne holde rigtig mange år, er det nu ikke så galt :-)

  1. Pingback: Ralph Lauren Frakken…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email