Kursus i styrkeløft

18.02.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise


I den forgående weekend var jeg på kursus i styrkeløft. Et kursus, der bliver udbudt af Fitness Institute og med Jacob Beermann som underviser. Jacob er personlig træner og ophavsmand til siden www.maxer.dk, som er spækket med inspiration, svar på spørgsmål, videoer og nyttig viden inden for kost og sundhed.

Kurset var koncentreret om de tre øvelser: squat, bænkpres og dødløft og jeg skal love for, at vi alle fik sat spot på både teknikken og ideer til en masse variation af øvelserne.


Selve styrketræningen var ikke så meget anderledes, end jeg før har hørt om, og derfor praktiseret, men det var meget nyt lige pludselig at befinde mig i et rigtigt styrkeløft-center… “Tårnby Styrkeløfter klub” Wauw… der var råt og brugt i forhold til mit center derhjemme, som er til hr. og fru Danmark.

Vægte, bænke, måtter mv. var i en helt anden stand end jeg er vant til, så i et par sekunder var jeg faktisk en smule stille ha ha…

Men igen… det var fedt… fedt, at få en hel masse inspiration med hjem og fedt, at prøve at se, et center så anderledes end det jeg er vant til…

Er det ikke råt? 😉

Kram!

4 thoughts on “Kursus i styrkeløft

  1. Jacob er super kompetent og virkelig en af de helt store kanoner herhjemme indenfor styrkeløft :-). Jeg kan kun forestille mig det har været super spændende at lære fra ham. I øvrigt, så ser det virkelig ud som om det er et fedt gym! Masser af gammelt (og slidt) udstyr :P.

    • Helt enig – han er virkelig både kompetent og meget dygtig… og så har han en helt utrolig behagelig måde, at forklare og undervise på.
      og ja… da man først lige havde vænnet sig til den rå atmosfære i Tårnby Styrkeløfterklub, var det faktisk ret fedt… man bliver lidt mere bad-ass, end når det hele er så “fint”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.