Kursus i styrkeløft

18.02.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise


I den forgående weekend var jeg på kursus i styrkeløft. Et kursus, der bliver udbudt af Fitness Institute og med Jacob Beermann som underviser. Jacob er personlig træner og ophavsmand til siden www.maxer.dk, som er spækket med inspiration, svar på spørgsmål, videoer og nyttig viden inden for kost og sundhed.

Kurset var koncentreret om de tre øvelser: squat, bænkpres og dødløft og jeg skal love for, at vi alle fik sat spot på både teknikken og ideer til en masse variation af øvelserne.


Selve styrketræningen var ikke så meget anderledes, end jeg før har hørt om, og derfor praktiseret, men det var meget nyt lige pludselig at befinde mig i et rigtigt styrkeløft-center… “Tårnby Styrkeløfter klub” Wauw… der var råt og brugt i forhold til mit center derhjemme, som er til hr. og fru Danmark.

Vægte, bænke, måtter mv. var i en helt anden stand end jeg er vant til, så i et par sekunder var jeg faktisk en smule stille ha ha…

Men igen… det var fedt… fedt, at få en hel masse inspiration med hjem og fedt, at prøve at se, et center så anderledes end det jeg er vant til…

Er det ikke råt? ;-)

Kram!

2 thoughts on “Kursus i styrkeløft

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email