Stine Goya tørklæde…

19.02.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff


Da jeg var inde for at tjekke den nye kollektion fra Stine Goya ud, kunne jeg ikke modstå længere… Africa Scarf i bordeaux, pink og sort var nemlig sat ned med 70%… og jeg har altså sukket over det lige siden jeg så det første gang!!

Altså hvad er der med mig og tørklæder? kan jeg bare ikke få nok? ha ha

Nej egentlig ikke… men et tørklæde er da også en genial beklædning – dels er det super flot med noget op i mod ansigtet og dels er det lunt og dejligt. Det kan samtidig også være med til, at ændre både din farvesammensætning i dit outfit og hele udtrykket…

Har jeg ikke ret? 😉


Tørklædet er desværre ikke på webshoppen længere (udsalget er slut), så hvis man skal have fat i det, skal man ind i butikken og se om de har flere.

Kram!

4 thoughts on “Stine Goya tørklæde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.