Støy… i Århus

21.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Hvis man kommer fra Århus eller bare har besøgt byen for at shoppe, er man helt sikkert ikke kommet udenom Støy. Den flotte butik ligger midt på Store Torv i centrum af Århus og de pyntede vinduer trækker enhver nærmere…

Ja, jeg har været der en del gange… også selv om jeg ikke kommer fra Århus – de fører nemlig nogle af de brands som jeg er rigtig vild med bl.a. Stine Goya, Acne og Nike. Det var faktisk hos Støy, at jeg prøvede de flotte flettede støvler fra The Last Conspiracy for første gang.

Men ja… da jeg ikke bor i Århus er jeg en flittig gæst på webshoppen og heldigvis er den både overskuelig, hurtig og fyldt med en masse skønne varer.

Der er endnu udsalg på en del af de ting fra efterår/vintersæsonen, men jeg faldt altså lidt i staver over alle de fede tasker fra Alexander Wang!!! Jeg har til gode, at eje sådan én, men derfor kan man jo godt drømme… se her!

Dem jeg er mest vild med, er hverdagstaskerne… de ser ud til at kunne klare turen på cykel frem og tilbage fra arbejde og kun blive flottere og flottere af det…

Er de ikke bare fede? Der er Mini Rockie, Marti og Jane…

Kram og fortsat god søndag!

6 thoughts on “Støy… i Århus

    • Godt du så har nu 😉 det er en virkelig lækker butik, men I har jo selvfølgelig et ret godt udvalg også… i KBH 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.