Mason Pearson…

23.02.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff


Ok… jeg melder mig under fanerne… sammen med alle de andre, der roser denne børste til skyrene.
Jeg må indrømme, at jeg har været en smule skeptisk – især pga. prisen… men nu tog jeg lige en rask beslutning og tænkte: “Jeg MÅ prøve… ellers ved jeg jo ikke hvad jeg går glip af”

Jeg købte taskeudgaven, som er 17cm lang – og jeg valgte den børste med rene vildsvinehår – vejledt af www.barnholdts.com som giver en god beskrivelse af, hvilken børste, der passer til hvilket hår. Jeg læste også hos Pudderdåserne, der ligeledes har givet deres besyv med omkring børsten. se her

Jeg nåede som sagt dertil, hvor jeg tænkte, at nu skulle det være – og min jagt gik ind på at finde børsten billigst muligt… Det gjorde jeg så ved Alt til hund og kat …Ja! De sælger nemlig børsterne – det er helt de samme som til mennesker, men er altså lidt billigere her.

– og hvad er så min dom? Jo, den er go’ nok… jeg har de sidste næsten to uger børstet mit hår hver aften… meeeget længe (eller så længe jeg gad) og synes selv at min plan, med at prøve at undgå hårvask hver dag, er blevet lettere at gennemføre. Mit hår fedter ikke så hurtigt og det er faktisk muligt for mig, at nøjes med shampoo hver tredje dag… (har i hvert fald kunnet de sidste 9 dage).

Så de penge  var givet godt ud…. det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke spenderede lidt flere penge og tog den store børste, men mon ikke jeg kan ønske mig den senere og så have denne som, det den er til… Taskebørste 🙂

Kram!

2 thoughts on “Mason Pearson…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.