Outfit…

24.02.2016 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,


H&M t-shirt//Isabel Marant skjorte//Zadig & Voltaire bælte//Allez Allez jeans//Stine Goya tørklæde// Catarina Martins støvler


Jeg har virkelig vold-brugt mit nye bælte fra Zadig & Voltaire… Jeg er simpelthen så vild med det bløde sorte læder sammen med de skinnende nitter og heldigvis har jeg efterhånden en god portion jeans som det bare passer rigtig godt sammen med.

Outfittet her er et rigtig Lise-outfit… forstået på den måde, at jeg bare er blevet rigtig glad for T-shirt/skjorte-kombi sammen med jeans og ankelstøvler. På en eller anden måde, synes jeg bare, at man er både velklædt, pæn og rå…

Har I ikke også et outfit, der bare altid får jer til at føle jer “hjemme”?

 Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.