Day Birger et Mikkelsen tasker…

25.02.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Der er visse ting som kommer igen og igen hver evig eneste sæson – noget så bare holder og som blot ændrer sig i enten farve, nuance eller størrelse. En af de ting er den populære Day Birger et Mikkelsen taske som hedder Gweneth.

Da de kom frem for efterhånden en del år siden var de i meget neutrale farver, men sidenhen er der sket en del tilføjelser i form af blomstret stof, kviltet stof og mønstret stof og denne sæson er ingen undtagelse.

De er stadig holdt i den populære form, som gør dem særdeles velegnet til shopper, sportstaske eller bare hverdagstaske og med store hanke, så de kan bæres over skulderen. I kender dem godt ikk?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig én af dem, da min nuværende sportstaske er gået i stykker i hanken – jeg har bare ikke besluttet mig for i hvilken farve og i hvilket mønster.

En af nedenstående tror jeg – og når jeg nu er ved det, så skal der da næsten også købes én af de fine toilettasker med…

Jeg har fundet et stort udvalg hos Rikke Solberg i Århus og heldigvis for mig – og ja, alle andre der heller ikke lige bor i Århus – er der fri fragt hos hende. Udvalget er rigtig stort på Day’s tasker og ja, mit største problem er at vælge.

Ud over dem jeg har vist her, findes der også en “rigtig” sportstaske – måske jeg skal se nærmere på den.

 

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.