Blonder… nu er jeg game!!

04.03.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

De startede for efterhånden flere år siden…. og nu er jeg så ved, at være klar til dem!! Det er blonder jeg taler om… og ja, med et smil på læben over min egen langsommelighed…

Jeg hár faktisk sukket lidt efter både kjoler, toppe og bluser i blonde i noget tid, men jeg har bare ikke besluttet mig helt for, hvad det er, jeg gerne vil have. Jeg er flere gange faldtet over noget og har tænkt… Ja, det er jo lige det, men så har jeg alligevel forpasset chancen og dermed tænkt – hmm, det var det så ikke alligevel.

De to første er fra Day Birger et Mikkelsen, en lidt løsere, kortærmet model og en lidt mere tætsiddende, langærmet. De er begge rigtig fine og jeg gad godt have begge.

Den næste er fra Julie Fagerholt og selve blonden er vist én af de fineste jeg har set og det er prisen desværre også – så selvom den er virkelig smuk og eksklusiv bliver det ikke lige den jeg skal have mig… lige nu (man skal aldrig sige aldrig)

De to forneden er fra henholdsvis Rue de Femme og Custommade. Jeg er helt vild med den høje krave, som Rue de Femme-modellen har, men den fra Custommade er lidt mere sommerlig og jeg tænker, at den vil være noget så flot sammen  med et par slidte shorts, bare ben og sandaler… og så kan den jo nemt bruges under en blazer indtil vejret tillader det.

Har I en favorit?

Kram!

2 thoughts on “Blonder… nu er jeg game!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.