Meyer på menuen…

10.03.2016 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Ikke at jeg har tænkt mig, at tilbyde en godt gennemstegt Claus Meyer nu her på lørdag… mere et shout out om, at man kan bestille de lækreste menuer hos Meyers.

Rigtig mange kender kokken Claus Meyer fra tv og rigtig mange kender ham sikkert også fra forskellige restauranter, som han har ejet eller arbejdet med. Han har i mere end 30 år, gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Jeg har været til barnedåb, hvor vi fik mad der var leveret af Meyers – det var en slags smørebrød, men uden brød – anrettet på fine skiferplader og med alverdens lækkerier bygget fint op. Nøj det var godt og en rigtig spændende måde, at servere mad på synes jeg. Man kunne så selvfølgelig tage både rugbrød og franskbrød til, hvis man havde lyst.

Jeg tror at jeg skal prøve noget lignende, næste gang jeg skal have gæster.

Jeg bor desværre i stor afstand fra Meyers så jeg har ikke lige muligheden for at bestiller nogle af hans menuer til udbringning, men hvis jeg boede tættere på og jeg snart skulle have fest… så havde jeg altså bestilt det her!

Kigger du efter en selskabsmenu og bor du på Sjælland, så tag et kig på mulighederne som Meyers tilbyder… mums!!

Bonusinfo: Meyers Køkken vandt onsdag 2. marts kategorien som “Årets Catering Leverandør 2016” ved det store Møde & Event Awardshow i Forum.

Har I prøvet mad derfra?

Kram!

2 thoughts on “Meyer på menuen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.