Elvira silketop fra Custommade…

14.03.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff , ,


Elviratop fra Custommade//Oliver Cramer blazer// Ole Lynggaard halskøde

Så!! Nu skete det endelig… Jeg fik købt mig lidt blonder.

Det blev den fine silketop fra Custommade der vandt mit hjerte og den er allerede blevet indviet. I har sikkert set den flere steder, men nu får I så lige et billede af min (omend billedet er lidt uopstillet – knipset af min ældste søn)

Jeg vaklede en smule mht. farven, da jeg virkelig også rigtig godt kunne tænke mig både den marineblå og den pudderfarvede, men safety-girl-agtigt tog jeg altså den sorte. Jeg tror den vinder på den lange bane og hvem siger at man ikke kan ønske sig den lyse, når vi når længere hen på foråret/sommeren :-)

 

Kram!

2 thoughts on “Elvira silketop fra Custommade…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email