Styling med krøller…

15.03.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg har krøller… og så har jeg ikke krøller, men blot lidt fald… og så har jeg krøller igen – ja, det er ikke engang løgn. Det er selvfølgelig ikke sket over Night, men i forbindelse med at jeg har fået børn (noget med hormoner ;-))

Jeg er ret godt tilfreds med hvordan det er endt op… altså, at jeg har krøller – for det er ret nemt for mig at sætte, få klippet og i det hele taget bare holde. Det er meget sjældent, at jeg foretager mig noget efter hårvask, ud over at trække vandet ud af håret, tørre et håndklæde over det og ellers bare ryste på hovedet (kan ikke være lettere).

Stylingprodukter bruger jeg heller ikke i hverdagen, men når det så er tid til fest, synes jeg så også, at der skal ske lidt – så bliver krøllerne fikseret og eventuelt sat op på hovedet eller håret bliver føntørret og glattet.

Jeg har et glattejern allerede og det er godt og kraftigt, så det tager ikke lang tid, men i de tilfælde, hvor jeg skal sætte håret op eller lade krøllerne være kunne jeg godt bruge lidt hjælp!! Min frisør fortalte, at man med et krøllejern kan samle krøllerne og derved både gøre det lettere, at lave opsatte frisurer eller blot samle krøllerne, så der intet krus er at se… Se det gad jeg godt. Jeg har derfor kigget lidt på krøllejern… men det er jo en jungle!! Hvilket skal man have? og kan jeg overhovedet finde ud af det?

Jeg har fundet en hel stribe hos punkt1, men er nok nødt til at se lidt youtube-videoer eller tale med nogle kyndige frisører, før jeg køber mig et!!

Har nogen af jer erfaringer I vil dele?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.