På skolebænken…

16.03.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Den forgangne weekend, samt de næste fire, skal jeg sidde pænt, række fingeren op og lave opgaver… ohh la la..

Jeg er nemlig startet på grundkursus i anatomi & fysiologi gennem Fitness-institute. Indtil videre er vi nået gennem knoglerne i kroppen, leddene samt musklerne. Vi skal heldigvis ikke kunne de latinske navne for alle kroppens 206 knogler, men de 50 vi skal kunne, er nu også rigeligt.

Jeg synes det er rigtig spændende og glæder mig allerede til næste weekend – trods det, at jeg mellem de forholdsvis lange uddannelsesdage, de tre af gangene, skal til fest lørdag aften.. jo jo… altså – man kan jo ligeså godt få det maksimale ud af weekenden ikk?

Kram!

2 thoughts on “På skolebænken…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.