Love to wear…

18.03.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish, today

Raiine jeans 1900,-//Designers Remix top 1000,-//New Balance sko 800,-//Molecule parfume 650,-//Jerome Dreyfuss taske 6520,-//Céline solbriller 2700,-

Jeg er helt klar over, at bare fordi solen lige viser sig en smule, er det ikke ensbetydende med, at det er sommer… ja, det er vist ikke engang helt forår endnu, men under alle omstændigheder drømmer jeg om dette i dag.

Jeansene fra Raiine har jeg set rigtig mange gange nu.. og jeg bliver ved med at tænke, at de er enormt fede – de minder lidt om de læderbukser, som Isabel Marant lavede for et par år siden. Disse er dog lidt længere og knap så dyre, idet de “bare” er jeansstof.

Toppen har bare den skønneste farve og så er den både sommerlig og festlig og sat sammen med de hvide New Balance sneakers, er man bare så klar til at indtage foråret.

Tasken har jeg først lige spottet… men wauw hvor er den lækker – masser af silver-hard-ware og sort skind. Jeg har ikke set nogen tasker der er som denne før.

Parfumen har jeg kun hørt godt om, så da jeg sidst havde muligheden, fik jeg mig en lille prøve på den – og den ér virkelig lækker… den skal være den næste parfume jeg skal ha’!

Solbrillerne fra Celine er et drømmekøb… jeg har i forvejen tre par solbriller, som jeg er rigtig glad for, men disse med lidt cat-eye er altså de mest cool jeg længe har set.

Kram!

2 thoughts on “Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.