Nu nærmer terrassetiden sig… yeahh…

23.03.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Der er ved at bliver lysere og varmere og jeg har allerede én gang siddet på terrassen… godt nok i jakke og med støvler, men bare det at mærke de første solstråler, der rent faktisk er en smule varme i er jo vildt lækkert.

Vi har en terrasse, man går ud på lige fra spisestuen og lige så snart vejret er til det lader vi døren stå og har ligesom et ekstra rum. Egentlig er den ikke ret stor og når der er møbleret med et havebord, fire stole og en grill, så er der faktisk kun plads til et par krukker med krydderurter eller blomster.

Det afholder mig dog ikke fra at skabe så meget hygge derude, som jeg kan… og i år har jeg fundet på, at der skal ophænges lanterner på muren, så det er rigtig hyggeligt, at sidde derude når solen er gået ned.

Jeg har fundet disse flotte lanterner ved Siriushome.dk og tænker, at jeg vil gøre ligesom på billederne… lægge fine lyskæder i dem i forskellige mønstre og farver.

Man kan selvfølgelig også gå all in og anskaffe sig et lystræ som dem her

– Men nu ser vi… dels hvordan lanternerne tager sig ud… og dels om der overhovedet er plads. (Glemte lige at nævne at jeg også har det skønneste pæretræ op ad muren :-))

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.