Molécule… 234.38

31.03.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Magasin har ofte udsalg på bestemte varegrupper, når man er ejer af et Magasin-goodie-Card – og sidst de havde tilbud på parfumer fik jeg købt mig en ny parfume, som jeg i et stykke tid har gået og kredset lidt omkring.

Det er den populære Molécule 234.38 fra Zarkoperfume. Jeg prøvede den for første gang for et par måneder siden og har så faktisk prøvet den flere gange siden… ja, ha ha – jeg synes altså at det var en ret stor sum penge jeg skulle smide efter den, da den kun findes i 100 ml og ikke i 30 eller 50.

Hos Magasin står den til 700kr., men jeg har set den til 650 flere andre steder.

Jeg købte som sagt min på Magasin.dk, da de havde 20% rabat på deres parfumer og 560 kr. er det billigste jeg har fundet den til endnu.

 

Kender I den? og kan I lide den?

 

Kram!

6 thoughts on “Molécule… 234.38

  1. Kender den ikke, men den må da prøves. Jeg har duftet til en anden derfra men den var ikke lige mig overhovedet. Kan ikke huske navnet på den.
    Jeg fik en ny duft da jeg var i Sydafrika og den er helt fantastisk. Den kan desværre ikke fås i danmark. Det er en duft fra Jo Malone. Som min kollega sagde: Den er jo syg god 😀

  2. Åh, jeg kunne så godt tænke mig at prøve en af “de der” parfumer, men prisen har desværre afholdt mig fra at springe ud i det indtil videre.

    Selv når man finder et godt tilbud som dit, er det en lidt heftig udskrivning, selvom man får 100 ml. med hjem 🙂

    • Også mig… indtil nu, men jeg så, at man kunne få en “tester” til 175,- for 7,5ml hos http://www.iloveshampoo.dk – det er selvfølgelig også ret dyrt, men så kan man jo få prøvet uden at skulle bruge alt for mange penge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.