Topfashion…

01.04.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg var på et lille visit i Topfashion  i Struer og ved indgangen faldt jeg næsten over de skønneste stribede T-shirts.

De er fra Pieces og fås i alle mulige farver. Jeg gad godt have én i hver farve, men besindede mig og valgte således, at nøjes med at købe den lyseblå og hvidstribede med lange ærmer.

Jeg synes den er super sommerlig og vil altså være så pæn med enten shorts til eller hvide jeans. Den koster kun 160 kr., så hvem ved…. måske der flytter lidt flere ind på et eller andet tidspunkt i løbet af foråret eller sommeren.

 

Kram!

2 thoughts on “Topfashion…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email