Hands in the air for M2 eyelash serum…

25.04.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

På nettet, i blade og aviser og sikkert også fra mund til mund, har det floreret med fortællinger og lovprisninger af vippeserum fra M2… og ja, jeg er altså ret nysgerrig anlagt og har derfor læst en del af det… været skeptisk, nærig, men først og fremmest nysgerrig.

Derfor undersøgte jeg markedet for at finde den, ret dyre serum billigst muligt og det fandt jeg hos en tysk webshop: www.parfumdreams.de – her findes den til 95,95 euro – ca. 730 kr.

Virker den så? Ja, det gør den… mine vipper er blevet både længere og tættere og med mascara er det faktisk sådan, at man godt kan synes de er lidt vel rigeligt lange ha ha… typisk ikke?

Hvis I har lyst til at prøve skal I være opmærksomme på, at der går et stykke tid, før det kan ses… jeg så noget efter ca. 5 uger… og så har jeg kunnet høre fra andre, at det er vigtigt ikke at have olieholdig creme på øjnene samtidig med at serummet smøres på.

Kram og skriv bare, hvis I har spørgsmål!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.