Spiller du golf?

25.04.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

I min verden har golf været en sport for lidt ældre mennesker, som ikke længere kan dyrke “rigtig” sport… arrgh!! undskyld hvis jeg støder nogen… men sådan har jeg tænkt, da jeg som ca. 25-årige prøvede det for første gang.

Det var med mit daværende job og jeg var håbløs til det… virkelig!! hvordan kan det være så svært, at ramme en kugle som ligger stille. Behøver jeg sige at det ikke fangede mig? vi var i hvert fald nogle stykker, som blev enige om, at det måtte vi vente lidt med… måske til vi var omkring 30…

Det blev vi så… men stadig var det som om, det der golf, gik lidt for langsomt…

Nu er jeg så blevet endnu ældre hmm.. og nu kan jeg lige pludselig se det fede i golfspil… det hænger meget sammen med at jeg sammen med en flok piger var ude for at prøve det og rent faktisk fik så god undervisning fra en ældre herre, at jeg lige pludselig kunne ramme kuglen hver eneste gang… se så er det sjovt!! Følelsen af, at ramme kuglen rent og bare se den flyve af sted er jo fantastisk.

Skal jeg så til at spille golf?… uhh jeg gad altså godt – så første step er vel at få green pas… få lidt golfudstyr og så selvfølgelig lidt sol og godt vejr!

Hos Backtee, en golf-webshop, har jeg fundet en lækker golfbag, som kan indeholde alle de jern og køller man har behov for. Den er i nylon og vandtæt, vejer kun 4,2 kg… (den skal jo slæbes rundt, med mindre jeg også får investeret i en vogn til den) og så er der mange rum og lommer.

Hvad siger I, dem af jer, som kender lidt til golf?

Hvis I har lyst til at se mere at det golfudstyr, som Backtee fører, kan I finde det her – der er både tøj og udstyr samt en outlet-kategori, hvor der er op til halv pris!!

 

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.