Anatomi og fysiologi…

28.04.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Så bestod jeg Fitness-institutes grundkursus i anatom og fysiologi… med et 10-tal… yeahh.

Jeg har de sidste mange weekender brugt tiden på undervisning og var så til eksamen sidste uge. Det er kun en lille del, af et kæmpe univers, som jeg synes er vildt spændende – og jeg har rigtig meget lyst til mere viden om både træning, kroppen, ernæring og meget mere.. så hvem ved!! måske jeg springer på flere af deres kurser senere.

Først skal der dog lige en pause til… for folk, der står i butik, kan det måske lyde lidt som piveri, at det er hårdt at uddanne sig hver weekend, men når man netop i weekenderne plejer at samle op på alt det, man ikke når i ugens løb… så er det lige pludselig lidt vanskeligt at få det hele til at hænge sammen… godt min kære mand, har sørget for alt derhjemme 🙂

Nå, men selve eksamensdagen var en rigtig hyggedag for min fitness-kollega og jeg – efter selve eksamen, som varede fra 9-11, tog ud at shoppe og spise frokost i skønne Århus. Vi fik en frokosttallerken hos Bryggeriet Sct. Clemens og en stor fadøl… og efterfølgende hapsede vi lige et par gode tilbud.. i form af en lædernederdel og en skjorte.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.