Adele i Boxen…

04.05.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Det er meget sjældent, at jeg forprogrammerer et indlæg, men i dette tilfælde fik jeg lige lyst… Jeg er nemlig – når dette indlæg udgives til koncert i Boxen i Herning med den underskønne sangfugl Adele…

Ud fra anmeldelserne fra hendes koncert i går… er det en fest.. så mon ikke jeg bare nyder det i fulde drag.

Er der mon nogle af jer, der også er her?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email