Mors dag… lige om lidt…

04.05.2016 af: walkinrunout Kategori: today

På søndag er det mors dag – og traditionen tro har jeg været ude og finde lidt lækkerier til både min mor, papmor og svigermor. I tilfælde af, at de læser med her siger jeg ikke præcis, hvad det er de får, men jeg vil gerne give mit bud på, indenfor hvilken genre det ligger – og da mors dag kommer før fars dag er det gaver til hende jeg vil vise her… så kommer de andre nok senere 😉

Jeg synes først og fremmest at gaver til mors dag, ja og også til fars dag, skal være noget, KUN til mor eller far… noget personligt, lidt luksus-agtigt, som man ikke lige selv køber, men som man alligevel bruger.

Første bud er jo oplagt… Champagne og chokolade – det kan stort set alle mødre bruge (forbruge) og det er måske ikke én af de ting man selv bruger flest penge på.

Et andet bud kan være noget, man i forvejen egentlig har nok af… som fx lækre tørklæder, armbånd eller bare smykker generelt… De findes i alle prisklasser og til alles smag.

Endelig er der jo også den klassiske… blomster – Jeg ved godt at man mange steder kan få blomsterforretninger til at levere dem, men jeg har nu kun givet blomster til mors dag, når jeg selv har kunnet levere dem.

Mit næstsidste bud må være beautystuff… cremer, makeop, en lækker shampoo eller bare en virkelig lækker sæbe… og som det sidste… oplevelser – gerne af den fælles slags – en middag, en spa-tur, en ferie/weekend eller bare en shoppetur.

Har I købt noget spændende til jeres mor eller holder I måske slet ikke den slags?

Kram!

2 thoughts on “Mors dag… lige om lidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.