Isabel Marant… golden pants…

05.05.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Wauw for den… de er da fede!!

Når nu – lige om lidt, hvor benene er blevet brune og sandalerne er fundet frem, så gad jeg godt rende rundt i disse lækre guldbukser. De ser ud til at være bløde og lækre og med sammensætningen, 55% Silke og 45% metallic Polyester, tror jeg de vil være oplagte til både hverdag og fest.

Jeg synes stylingen fra Isabel Marants show med høje sandaler er spot on og en top i lidt boheme-stil, som modsvarer det metalliske look er også super fint… så ja tak til hele sættet.

Hvad synes I?

Kram!

2 thoughts on “Isabel Marant… golden pants…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email