Emoi by Emonite…

12.05.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff


Acne t-shirt//EMOI by Emonite nederdel

I kr. Himmelfartsferien var jeg i Aalborg og besøge min mor og eftersom vejret jo var perfekt besluttede vi os for en strøgtur med vindueskiggeri samt kaffepause et sted, hvor man kunne sidde ude.
Og det gik som planlagt… vi fik gennemgået begge Aalborgs gågader, drukket en lækker smoothie i Sallings udendørscafé samt en kop kaffe og en jordbærkage hos La Bontá.
Nederdelen jeg har på, på billedet, er ny og købt i en lille lækker butik næsten lige ved siden af hvor vi fik kaffe. Mærket, EMOI by Emonite har jeg aldrig hørt om før, men stoffet er lækkert og mønstrer synes jeg er virkelig fint. Nederdelen har lommer og derfor lidt sporty… præcis som jeg godt kan lide det.

Kram!

2 thoughts on “Emoi by Emonite…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.