Ready for swimming?…

14.05.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Ok – jeg ved godt, at vi kun har haft sommer i en uges tid og at der nu er ved at blive køligere igen, men jeg nåede på én af mine ture med hunden forbi vandet, lige at stikke tæerne i… og det føltes ikke engang koldt.. nærmest dejligt lunt. Rigtig badning er det ikke blevet til endnu, men jeg er dog på vej… eller det vil sige jeg er begyndt at kigge efter nyt badetøj 🙂

Jeg har i øjeblikket to bikinier… og det er det hele!! den ene er gammel og er faktisk ved at have udtjent sin værnepligt, men jeg holder lige fast i den lidt endnu – eller i hvert fald indtil jeg har fundet mig én til – for enhver ved jo at der skal to bade-outfits til… så man ikke skal rende rundt i noget vådt, når der skal hentes is eller spilles bold på stranden.

Jeg kigger faktisk både efter en badedragt og en bikini til at erstatte den gamle og jeg har da også fundet et par realistiske bud, som jeg synes både er pæne og som jeg tror sidder godt.

Badedragten fra Esprit er jeg virkelig lun på – den er super flot og alligevel så sporty, at den sagtens kan bruges i svømmehallen også. Den anden badedragt er lidt mere strand-agtig… men også virkelig flot – den er fra pieces.

Bikinierne er ret forskellige og jeg kan ikke helt vælge, hvilken jeg synes er flottest.. Den røde er fra Ellos, den stribede fra Esprit, den leopardplettede fra Gat Rimon og den mønstrede fra Isabel Marant. I sådan en situation kunne man godt være fristet til bare, at tage dem alle ha ha – men den går vist ikke med mindre jeg helt ud af det blå bliver inviteret på en hel del solferier.

Hvilke kan I lide?

Kram!

2 thoughts on “Ready for swimming?…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.