Diagnose… tennisalbue…

24.05.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

  sportstape

Paradoksalt nok har jeg ikke haft en ketcher i hånden i virkelig lang tid… og alligevel har jeg pådraget mig en tennisalbue!!

– Det kom selvfølgelig af styrketræning – en dag med intens armtræning og biceps curls med både drejet greb og meget vægt (og ja,… jeg burde være klogere), men nogle gange bliver man grebet af stemningen og kører bare på.

Jeg mærkede det først dagen efter, hvor jeg blev virkelig øm på ydersiden af armen og lige pludselig ikke kunne løfte en liter mælk i strakt arm, uden at det gjorde virkelig ondt… Jeg tænkte, at armen skulle have lidt ro et par dage, så jeg droppede armtræning og forsøgte at bruge venstre hånd og arm i stedet.

Det blev bare ikke rigtigt bedre… faktisk blev det værre og værre og jeg vågnede også op om natten, når jeg skulle vende mig, fordi det gjorde ondt…

Jeg gik til lægen efter 2-3 uger og fik så konstateret, at jeg havde fået en tennisalbue.. ja, tak for det!! Jeg fik en række øvelser, som jeg kunne udføre samt besked om, at det muligvis ville hjælpe, hvis jeg fik armbind på eller armen tapet ind.

Jeg fandt to mulige måder at tape armen ind på, på Prosportstapes hjemmeside og hvis I har lyst til at se beskrivelse af hvordan man gør, kan i finde det her

Med hensyn til hvilken tape, man skal bruge, må man lidt prøve sig frem… for det er individuelt, hvor meget man har brug for, for at det presser, men uanset, giver det støtte og stabilitet til armen, så det gør knapt så ondt.

Jeg satte alle sejl ind og gjorde alt hvad jeg fik besked på… og ud over det genoptog jeg hård og langsom styrketræning for underarmen, så senerne, der hæfter på albuen, og som åbenbart ikke havde kunnet følge med, bliver trænet op.

Det er næsten ovre nu og jeg mærker det kun meget lidt… heldigvis!!

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.