Jyske råvarer…

25.05.2016 af: walkinrunout Kategori: food & drink

I et gammelt slagteri på Struer havn er der indrettet den skønneste butik, hvor der sælges friskslagtet kød, marmelade, juice, the, kager, chokolade, vin, honning og mange flere Jyske råvarer. Butikken ligger lidt gemt af vejen, men går man en tur rundt i industrihavnen finder man den let. Der er nemlig borde og stole udenfor, hvor man kan nyde en kop kaffe med kage eller bare en is.

Lokalerne er bibeholdt i “slagter-stilen”… hvis man kan kalde det en stil – i hvert fald er der fliser på vægge og gulv og det hele ser lidt rå, men utrolig lækkert ud. Bordene og stolene, der er brugt giver flash-back til en gammel skoleklasse, men passer nu meget godt ind.


Ser det ikke mega fedt ud?

Hvis I vil se mer har de en facebookside her: jyskeraavarer og en hjemmeside her: jyskeraavarer

 

Kram og god onsdag!!

2 thoughts on “Jyske råvarer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.