Isabel Marant orange dress…

06.06.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff


Isabel Marant kjole//Marc Jacobs crossbody

På instagramprofilen Filucavluxuryvintage’s så jeg for noget tid siden, at der var tilbud på kjolen, jeg har på herover…

Den har da de skønneste farver og prisen var rigtig god… så jeg var ikke sen til at springe til og købe den. Den fik sin debut, her i weekenden, hvor jeg var på tur med 13 andre tøser til Skagen – vejret var helt perfekt og foruden en skøn cykeltur, hygge med kølig rosé og masser af shopping, fik vi faktisk også badet på Skagens gren.

Kjolen var dejlig at have på, men jeg var altså nødt til at have mig et par “cykelshorts” under… for arrgh – den er lige kort nok, når man gerne vil danse og ja, i det hele taget lave andet end at stå eller sidde helt stille.

I sommerlandet kan det lige gå, men ellers vil jeg nok bruge den over et par skindleggins eller måske en stram nederdel.

For øvrigt fik jeg sat håret op af én af pigerne, der er frisør.. altså de kan godt nok noget i forhold til hvad jeg selv kan kreere…

Sommerkram og god mandag!

2 thoughts on “Isabel Marant orange dress…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.