Outfit… Vero Moda t-shirts

08.06.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff, outfit


Vero Moda T-shirt//H&M silkenederdel//Fonnesberg sandaler//Mio mio solbriller

IRO har lavet en hvid bluse med snører foran, som jeg bare synes er umådelig pæn… til gengæld er den også ret pebret, og jeg har derfor søgt efter en lignende én, som jeg ville kunne betale. Jeg fandt en fra Vero Moda, eller ja ikke bare én men faktisk tre… ha ha. De har nemlig lave den i både sort, mørk gråmeleret og råhvid…


Jeg ville helst have en hvid og havde derfor lidt svært ved at vælge… prøvede alle tre farver, hvilket ikke gjorde det lettere… og endte så med at tænke … what the hell…

Jeg ved at vi er flere, der kan finde på den slags og jeg tænker at med en pris på 140 kr. pr styk og to mørke, der kan bruges ind i efteråret, er det da et meget godt køb.

Her er den råhvide… Jeg står vist i en meget gunstig position ha ha… i hvert fald fik jeg en kommentar fra en fyr på Instagram (walkinrunout) om at det så godt ud… – og jeg tænker ikke selve blusen er noget for ham!!

Kram!

6 thoughts on “Outfit… Vero Moda t-shirts

    • Ja og så er de vildt dejlige at have på…
      Jeg har endnu ikke fortrudt, at jeg købte tre af dem… ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.