Outfit…

09.06.2016 af: walkinrunout Kategori: outfit


By Malene Birger top//Part Two nederdel//Paul Green sandaler//Rosemunde cardigan (over skulderen)

I weekenden, da jeg var i Skagen sammen med alle pigerne blev det selvfølgelig også til lidt shopping – jeg fik således fundet mig et par super flotte sandaler. De er fra Paul Green og jeg synes de er vildt fede. Jeg kan ikke huske hvad butikken i Skagen hed, men jeg har fundet dem her: paul-green

Her lige et close-up, så I kan se hvor flotte de er :-)

Kram!

6 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email