Lille, men stor…

21.06.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Det er sjovt at følge den udvikling ens børn har tøj- og stilmæssigt.. ja, eller den vi som forældre pådutter dem 🙂

Da mine sønner var helt små var det mig… og min mand, som helt og holdent bestemte hvad de skulle have på – og ja, det er der ikke noget underligt i… de kunne jo ikke selv. Da de så blev lidt ældre og rent faktisk troede de kunne bestemme selv, blev fordelingen lidt, at de mere eller mindre fik lov til selv at bestemme hvad de ville hvad på, når jeg ellers syntes, det passede til lejligheden og vejret. På det tidspunkt var de stadig ikke særligt krævende – fx efterspurgte de ikke specielle ting, men valgte udelukkende fra det, de i forvejen havde i skabet.

Den tid er forbi… og har sådan set været det længe – siden de var 6-7 år har den nemlig fortrinsvist stået på Adidas træningsbukser en T-shirt uanset temperaturen udenfor samt en eller anden form for træningssko. Det har været helt ok for mig.. for jeg kan jo godt se, at alle de andre 12-14-årige også havde det, som det foretrukne outfit – og så er det jo både til at bevæge sig i og nogenlunde pænt.

Nu er vi så ved at ramme en ny æra – de begynder at ville være “fine”, som de siger… og i praksis indebærer det, at de også gerne vil være med til at bestemme hvad der skal indkøbes at nyt tøj, og selvfølgelig også hvordan og hvornår det skal bæres. Den yngste af mine sønner går all in og er både til blazer-jakker, skjorter og hatte, mens den store er lidt mere til, at det bare skal være cool.

Vi har sammen fundet en hel bunke flot og sejt tøj hos Den blå giraf som har tøj i alderen nyfødt til ca. 16 år. Mærkerne de forhandler er bl.a. Smallstuff, Vingino, Retour, Koin, DNG, Kids Up og D-Xel. Priserne er helt fine og fremsøgning af det man ønsker er nemt – således kan der både søges på Dreng/pige, mærker eller alder.

Foruden tøj forhandler Den blå Giraf også tilbehør til børn – bl.a. deres mærke Smallstuff , har et stort udvalg i alt fra kopper og sengetøj til tøj og legetøj.

Det meste af tøjet ovenfor er fra Koin

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.