Birkenstock…

06.07.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Totalt uaktuelt nu… med det vejr vi har!!

Men jeg nåede lige at få dem på et par gange før vi fik disse her efterårstemperaturer og jeg håber da så sandelig, at de når at komme på igen senere på sommeren… om ikke andet, så når jeg drager syd på.

I år har vi planlagt ikke at planlægge noget… uhh la la.. vi har tænkt os bare at pakke bilen og så køre ud i det blå og se hvor vi ender. Vi har faktisk indtil flere gange overvejet den slags ferie, men har alligevel ændret mening i sidste øjeblik og bestilt noget at bo i… egentlig mest pga. børnene – det ville være surt, at stå uden overnatning, med to børn. De er dog så store nu, at vi tager chancen… og jeg tror faktisk ikke det er særligt svært at finde hoteller eller B&B’s rundt omkring i Europa (hope not).

Nå men Birkenstock-sandalerne… de kommer i brug!! I øvrigt hedder de Gizeh og er i farven Stone. Jeg har fundet dem billigst på en tysk webshop: Footshopping

Hvad har I af planer for sommeren? noget der involverer sandaler? 😉

 

KRAM!

2 thoughts on “Birkenstock…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.