Proteinboller på en lørdag…

09.07.2016 af: walkinrunout Kategori: food & drink


Min rigtig skønne veninde fra gymnasiet introducerede mig sidste weekend for lækre bag-selv-pakker fra finax.. Og det betyder at hele familien i dag er vågnet op til nybagte boller.
Det er vild nemt… Pakken blandes med gær og vand om aftenen og det hele hæver i en skål i køleskabet natten over. Om morgenen skal de så bare bages… easy peasy!!

De er udviklet i samarbejde med Sara som blogger på www.healthyskinnybitch.dk – hun er uddannet som cand scient i Human Ernæring, så mon ikke der er tænkt grundigt over den ernæringsmæssige sammensætning!! De smagte i hvert fald skønt… og med to kopper kaffelatte til, bliver jeg vist ikke mere klar til formiddagens bentræning.
KRAM!

2 thoughts on “Proteinboller på en lørdag…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email