All time favorite træningstop…

12.07.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Nike Miler Tank

Når det kommer til træningstoppe er der én bestem top jeg bare synes fungerer til alle typer af sport (i hvert fald dem jeg dyrker… fitness, løb, yoga) – og det er Nikes Miler tank top. Nike laver mange forskellige toppe, men denne er simpelthen helt fantastisk og så fås den i et væld af farver.

Den er lavet i deres berømte dri-fit materiale og er derfor aldrig våd og tung og så har den et snit, der kun gør noget godt. Den sidder til for oven, så der ikke er en masse stof der flagrer rundt, mens den går en smule ud forneden, så der er plads til hofterne. Der ud over har den en lille snert af et V i haludskæringen og det ikke bare flot, men også noget, der gør, at man ikke føler at den går for langt op.

I kan godt høre at min begejstring er stor ikk? ha ha…

Indtil nu har jeg en lilla, en pink, en rød, to sorte og en hvid… (pyhh det lyder lidt vildt, når jeg sådan remser dem op :-)) Flere af dem er dog købt på udsalg, hvor de fås til omkring 100 kr. – normalpris er omkring 200 kr.

Hvad er jeres foretrukne toppe til træning?

KRAM!

4 thoughts on “All time favorite træningstop…

    • Jeg har ikke Miller, men jeg tror også de er ret ens – lidt med pasform og halsudskæring… så måske jeg engang skulle prøve den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.