In the LALA-universe…

14.07.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Selv om udsalget raser videre og der er rigtig gode kup at finde rundt omkring i de forskellige butikker, er det nu også vældigt interessant at se, hvad der kommer ind af nyt på deres lagre.

I min undersøgelse af nye og spændende ting dukkede LALA BERLINs tyrehovedbadge op… og jeg må indrømme at jeg først tænkte: ha ha, skal vi nu til at sy broderede badges på vores tøj igen – ja, hvis altså ikke de kan sættes på, på en anden smart måde nu…. – og efter at have kigget alle de nye ting igennem på youheshe vendte jeg igen tilbage til tyrehovederne… så ja, det skal vi åbenbart.

Jeg er ikke 100% sikker på, at lige netop jeg selv skal, men jo mere jeg ser på dem… og jo flere gange jeg lige tænker over det, så synes jeg faktisk at det er både flot og sjovt… så hvem ved.

Under alle omstændigheder er der jo i hvert fald ikke noget i vejen med deres smukke, bløde tørklæder, som jeg stadig har til gode, at få købt mig et af og sweatshirten med tyrehovedet på maven er egentlig også ret fed.

Er I også begyndt at vende blikket mod nogle af de nye ting, der kommer på hylderne nu?

KRAM!

2 thoughts on “In the LALA-universe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.