I en sneakers-verden…

15.07.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Lige som alle andre kvinder, så elsker jeg sko – sandaler, stiletter, ankelstøvler… ja selv gummistøvler kan få mig helt op at ringe og jeg har haft min egen filosofi omkring at brugen af mange forskellige sko er rigtig godt for fødderne. Om det holder, er jeg lidt i tvivl om, men det giver i hvert en vis tilfredshed at have muligheden for at skifte mellem flere par sko eller støvler.

Der er bare sket det lidt underlige, at jeg slet ikke skifter sko så meget mere, som jeg før har gjort og det hænder endda, at jeg i flere dage bruger de sammen sko og kun dem… wtf!!! Jeg har tænkt over det og er nået frem til, at det er sneakers, der bærer skylden for det!! Sneakers, tennissko, træningssko… whatever we call them… er simpelthen så lækre at have på og det er jo vildt så mange forskellige pæne, fede, sjove og anvendelige man efterhånden kan få. Jeg vil gå så lant som til at sige, at hvis jeg skulle nøjes med én type sko, så skulle det være sneakers… undskyld til alle mine andre sko 😉

Lige nu har jeg 5-6 par og med et par fra Adidas som klar favorit, men jeg er ikke helt sikker på at det er nok ha ha… jeg har for noget tid siden smidt mine sort/hvide New Balance ud, fordi de simpelthen var færdige og jeg kan mærke, at jeg savner dem… Mine træningssko fra Asics, med pangfarverne er ikke slidte at se på, men jeg har faktisk brug for et ekstra par, da jeg træner hver dag og ja, det sker at de bliver lidt fugtige af sved.. lækkert!! og så er der de der Stan Smidt… dem er jeg godt nok også lun på.

Er det for vildt at gå rundt og ønske sig mindst tre par nye sko af næsten samme type? nej vel? Og se bare hvor forskellige de her sneakers til damer egentlig er!

Find dem her: 1, 2, 3, 4, 5 og 6

De hvide Stan Smith har rødt ponyhår på hælen… hvor fedt er det lige og med de multifarvede Adidas vil man da helt sikker kunne yde max i træningscentret.

KRAM!

udarbejdet i samarbejde med Shoechapter.com

 

5 thoughts on “I en sneakers-verden…

  1. Pingback: New Balance Sneaks…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.