Sommerferie…

19.07.2016 af: walkinrunout Kategori: today


Så blev det endelig min tur til at holde ferie… frihed, masser af tid og hygge med familien – nøj jeg har glædet mig.
Den første uge tilbringer vi i sommerhuset i Nordjylland.
Her er ikke varmt og indtil nu er det kun drengene og hunden, som er sprunget i vandet… men her er smukt som bare pokker – og når nu temperaturen stiger i luften, så skal jeg også nok komme i ha ha (kryds fingre for omkring 30 grader ha ha)

KRAM!

2 thoughts on “Sommerferie…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email