Træning i sommerferien!!!

19.07.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, Ikke kategoriseret

Ferie er lig med fri… fri fra arbejde, fri fra pligter og fri fra fritidsinteresserne. Jeg holder også træningsfri… eller nok nærmere en form for tvunget fri, for her i sommerhuset har jeg ikke lige et fitnesscenter tæt på.
Det findes ganske vist et center i nogenlunde afstand, men jeg har i stedet prioriteret lige at få løbet lidt.
Jeg har været sløv til at komme ud at løbe her i foråret, dels fordi jeg ikke har haft et mål og dels fordi der bare har været så koldt og vådt… så det er godt lige at få gang i benene igen.
Jeg har også kigget lidt efter nye løbesko, men har ikke helt besluttet mig for, om jeg trænger til det; til gengæld kunne jeg godt tænke mig nogle kompressionsstrømper, som skulle være medhjælpende til forbedring af kredsløbet og give mindre ømhed.

Træningssok fra Bauerfeind
De grå her fåes også i andre farvekombinationer, men lige for tiden er jeg ret vild med gråt til træningstøj.
Er der nogle af jer, som løber eller træner med kompressionsstrømper?
Jeg har fundet dem på en hjemmeside som forhandler alt muligt fysioterapi-relevant… sportstape, bandager, skinner og alle mulige støttebind til fx. håndled støtte.
Hjemmesiden drives af fysioterapeuter og det giver en god sikkerhed for at de produkter der forhandles er af god kvalitet.
De yder også specialiseret fysioterapi til patienter, eliteudøvere og motionister og på siden er der faktisk også en ‘vidensbase’, hvor man selv kan læse sig til en masse om skader, forebyggelse og afhjælpning.

KRAM!

Indlægget er lavet i samarbejde med fysio-shop.dk

4 thoughts on “Træning i sommerferien!!!

 1. Det lyder rigtigt hyggeligt med sommerhus-tur; også selvom det betyder træningsfri. Selv er jeg meget glad for løb, og løber gerne i regn! Det var et must da jeg var knap fire måneder i Island, hvor det regner 9/10 dage. Hæ hæ!

  Jeg har ingen erfaring med kompensationsstrømper, men kunne godt trænge til det! Når jeg løbetræner som jeg gør, så er der ikke noget værre end ømme lægge og ben, så man dårligt kan sætte sig i sofaen uden at ligne en gammel mand! Æv!

  Knus Rikke!
  / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  • Du skulle prøve… jeg oplevede også at blive mindre øm…
   Det lyder ellers fedt med at være på Island i fire måneder – jeg har været der i fire dage… for længe siden – der er utroligt flot.
   Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.