JT Sport…

25.07.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Ved I hvad SUP er? Det står for stand up paddle og det er mega hyl…

Første gang vi så det var for tre år siden ved noger der hedder Høfde Q ved Vesterhavet – det så rigtig sjovt ud, da tre-fire mænd stod på hvert sit bræt, styrede med pagajen og forsøgte at ramme eller undgå bølgerne, alt efter hvor gode de var til det. Der gik lige nøjagtigt tre sekunder fra vi fik øje på dem og til min mand havde googlet alt om det og proklameret, at sådan et board ville han have.

Vi har sådan et Stand up paddleboard med tilhørende pagaj og det er mig der er på billedet ovenfor jo jo…

Det er filmet med et Go-Pro-kamera, som vi har sat på forenden af boardet… og grunden til, at der er en vandring om mig, skyldes, at boardet er lige ved at dykke…

Sådan noget som dette, er det, jeg gerne vil bruge mine ferier på… blandt andet – noget aktivt… noget hvor man er ude (helst i nogenlunde vejr) og hvor man oplever en masse.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig engang at bestige et bjerg eller tage én vandretur gennem alperne – det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, men det er ret forskellige ting der skal både forberedes og udføres… hmm – tror jeg må starte med vandringen først. Eller måske jeg bare skal starte med en lille tur ud i den nærmeste skov og “overleve” der en weekend.

Sovepose, lommelygte og en masse overlevelses grej og så ellers bare et bål og et shelter for natten. Hos JT-Sport har jeg fundet nogle af de ting, som jeg i hvert fald skal have fat på… og da jeg kiggede rundt på webshoppen fandt jeg faktisk en hel del, som jeg kan tænke mig vil være rigtig rart at have med også… haha – og det er jo stadig lidt en overlevelsestur, selvom man har en hel masse grej med ikk’?

Ud over overlevelses grej har JT-Sport også SUPs… beklædning til udendørsaktiviterer og meget andet… virkelig en lækker webshop for “ude-folket”…

Hvilken aktiviteter holder I mest af? Måske også Stand up padling eller vandring!!

KRAM!

Lavet i samarbejde med JT Sport

 

2 thoughts on “JT Sport…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.