Wr. Up…

25.07.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Nu er det altså ikke fordi jeg har fået storhedsvanvid og er blevet overbevist om at jeg endelig har fået trænet mig til en stor og fast rumpe… men jeg havde hørt så meget godt om WR.UP bukserne og den måde de sidder på, at jeg var nødt til at prøve dem, da Fitfashion havde sommerudsalg.

Og jeg kan så fortælle jer, at alle de andre folk, der lovpriser bukserne ikke lyver – de gør rent faktisk noget godt for rumpen og oven i det, er de rigtig bløde og rare at have på.


Jeg købte de lavtaljede – mest fordi de var billigst, men også fordi de havde den farve jeg gerne ville have i min størrelse. Jeg prøver ellers helst at undgå lavtaljede bukser, for selvom min fedtprocent ikke er vildt høj sidder der bare en pølse lige over linningen, når jeg har den slags på. Nå men det går med disse her – for de er så elastiske, at den faktisk er væk!! hurra!

Til de af jer, som ikke kender bukserne, så kan jeg fortælle, at de fåes som mine eller med 3 cm højere talje og længdemæssigt fåes de som shorts, 7/8 og som mine (de skulle forestille at være helt lange… )

Kram!

2 thoughts on “Wr. Up…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.