Åhh den sommer…

08.08.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Min sommerferie er forbi… hverdagen er begyndt igen og jeg har slet ikke noget imod det. Jeg har faktisk glædet mig til de vante rutiner med sund mad, skole, arbejde, træning og ikke mindst gensyn med alle venner, veninder og arbejdskollegaer. Nu ved jeg godt, at nogle måske synes det er underligt… men nu var det altså ikke sådan, at jeg sprang op og dansede rundt af bar glæde over at skulle tidligt op og på arbejdet igen.. mere sådan godt og grundigt tilfreds og genopladet.
Vores ferie i år bestod af en uge i Løkken, en uge hjemme og en uge i Reims – en virkelig skøn kombination, hvor vi både fik badet, spist, drukket, gået og slappet af…
Billederne nedenfor opsummerer det egentlig meget godt…
Håber I alle har haft en ligeså skøn ferie… eller måske har den til gode…

KRAM!

2 thoughts on “Åhh den sommer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.