New Balance Sneaks…

10.08.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Kan I huske, at jeg viste jer en masse lækre sneakers? Ellers gense her!

Mit store problem var at jeg syntes, at jeg trængte til et par nye, men ikke rigtig kunne vælge hvilke jeg gerne ville have. Det har jeg så gjort nu!!

Det blev de hvide New Balance, som jeg egentlig også afslører i overskriften ha ha… og nøj – det er et godt køb. De er simpelthen så skønne at have på og både på ferien i Frankrig, på arbejdet (de sidste par dage) og på mine gåture (hmm Pokemon Go-jagter).
New balanceJeg var så heldig at få dem på udsalg til kun 360 kr., hvilket faktisk også havde indvirkning på, at valget faldt på dem… det var det sidste par jeg fik, så dér var jeg en heldig én.

KRAM!

6 thoughts on “New Balance Sneaks…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email