Made in Denmark… Golf!

15.08.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, Samarbejde

Golftuneringen Made in Denmark løber af stablen lige nu her inden så længe… faktisk den 25.-28. august 2016 og til de af jer, som ikke ved hvad det er, kan jeg fortælle at det er en stor golftunering som afholdes i Himmerland Golf & Spa Resort. Det er golf i verdensklasse og med festival hver aften hvor bl.a. Gnags og Mads Langer optræder.

Foruden festivallen, som løber over de samme tre dage som selve turneringen er der også lavet en Made in Denmark golftøjskollektion med alt hvad hjertet begærer. Kollektionen er bygget op omkring high performance golf funktionstøj. Golftøj, der opfylder kravet om bevægelsesfrihed uanset vejrforholdene. I kollektionen findes poloer, windshirts, strik trøjer, vindjakker, first skin turtlenecks, teflonbukser, stretchbukser, shorts, skorts og regntøj. En del af kollektionen er med de eksklusive Made in Denmark og European Tour logoer. Golftøj damer.

Er der nogle af jer som går op i golf og måske oven i købet skal deltage i tuneringen?

KRAM!

lavet i samarbejde med shop.madeindenmarkgolf.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.