Outfit of today…

15.08.2016 af: walkinrunout Kategori: outfit ,


Rosemunde cardigan//gammel kjole uden mærke//NB sneakers

Outfit fra sidste uge…

Sommeren er heldigvis ikke helt forbi – og derfor kunne jeg endnu engang springe i kjole yeahhh!!! – det er ikke fordi det har været super mange gange dette år, så hver eneste gang det lader sig gøre, må man benytte sig af det.
Denne turkise sag er strikket i tynd uld og derfor én af dem jeg ret tit griber ud efter, når vejret er sådan lidt “Måske er det ok med kjole-vejr”. Den er efterhånden ret gammel og jeg kan ikke huske hvad den kostede, men jeg kan huske, at den er købt i Søndervig, på en tur med alle tøserne..

Håber I alle er kommet godt i gang med den nye uge… og nyder, at det er opholdsvejr ha ha 😉

KRAM!

2 thoughts on “Outfit of today…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.