Outfit of today…

18.08.2016 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret, outfit ,

Læderbukser, sneakers og en T-shirt… mere simpelt kan det næsten ikke være… At farverne er holdt i sort og hvidt er ikke nogen tilfældighed… hmm. ud over rødt, lidt lyserødt og lidt blåt er der faktisk ikke så mange farver i min garderobe med hverdagstøj.

Jeg hár overvejet om ikke jeg skulle få lidt mere farve ind, men oplever, at når jeg forsøger, går der ikke ret lang tid før det kommer på genbrug eller bliver solgt videre. Nogle få udvalgte ting får dog lov at blive og jeg er sikker på, at det skyldes, at det så enten er en ret god model til mig eller også er farven lige spot on.

Et eksempel er min army-grønne skjorte fra Isabel Marant – jeg elsker den farve og det er lige for tiden en af de ting jeg straks tager på, når den kommer op fra vaskekælderen. Hvis I ikke kan huske den, kan I se den  her

KRAM!

2 thoughts on “Outfit of today…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.